Isolaatti CBG-öljy (20%)

Sertifioidusta, orgaanisesta hampusta valmistettu isolaatti CBG-öljy, jossa CBG:n osuus 20%.

 50,00

Varastossa

Hamppuöljypohjainen isolaatti CBG-öljy. Isolaattiöljy tarkoittaa öljyn olevan THC-vapaata, pitäen sisällään kasvin hyötykomponenteista ainoastaan CBG:n. CBG eli cannabigerol on hampusta löytyvä kannabinoidi, jota kutsutaan eräänlaiseksi juuri-kannabinoidiksi, sillä CBG:stä muodostuvat kaikki muut kasvin kannabinoidit. CBG on viime aikoina kiinnostanut tutkijoita yhä enemmän ja enemmän. Tällä tuotteella huolehdit ihosi hyvinvoinnista! Huom. Öljyt myydään ulkoiseen käyttöön.

Lisätiedot

Koko

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): KOSMETIIKKA-CBG-UUSI-20 Osastot: , ,

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

0