Ostoskori on tyhjä.

Takaisin kauppaan

Huomioithan ennen ostoasi

Kannabiksen keräilysiemenet

Kannabiksen siementen keräileminen on mielekästä puuhasteltavaa kasvitieteellisessä mielessä hampusta kiinnostuneille sekä kannabiskulttuurista yleisesti innostuneille ihmisille. Keräileminen on myös arvokasta genetiikan monimuotoisuuden säilymisen kannalta. Valikoimastamme löytyy keräiltäväksi erilaisia kiehtovia lajikekantoja aina vanhoista klassikoista moderneihin risteytyksiin – niin ikään aloittelevan keräilijän kuin pitkäaikaisemmankin harrastajan tarpeisiin.

Suomen lain mukaan kannabiksen kasvattaminen käytettäväksi huumausaineena tai sen raaka-aineena, taikka käytettäväksi huumausaineen valmistuksessa tai tuotannossa on kiellettyä. Teon yrittäminenkin on laitonta ja siitä voidaan tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. Emme myy siemeniä alaikäisille.

Myytävien siementen ainoa sallittu käyttötarkoitus on keräily ja genetiikan säilöminen. Siemeniä ei tule pyrkiä idättämään, eikä niille täten tarjota itämistakuuta. Muissa käyttötarkoituksissa (esim. jalostustoiminta) jää asiakkaan itsensä vastuulle varmistaa toiminnan lailliset seikkaperät.

High & Life ei vastaa ehtojen vastaisesta käytöstä. Myös siementuottajien ehdot pätevät. Ehtojen vastainen toiminta voi johtaa kaupan purkamiseen.

Kaikki siemenet säilytetään ja toimitetaan tuottajan alkuperäisessä, avaamattomassa pakkauksessa sen keräilyarvon säilyttämiseksi.

Vaporisaattorit ja vesipiiput

Valikoimassa tarjolla olevat vaporisaattorimme sekä vesipiiput ovat tarkoitettu käytettäväksi vain laillisiin, aromaterapeuttisiin tarkoituksiin.